Здравейте, приятели! Печелившата участничка, която ще получи подарък от нашата игра е:1. Станимира

...
Здравейте, приятели! Печелившата участничка, която ще получи подарък от нашата игра е:1. Станимира
Коментари Харесай

Подаряваме ви руж на Lancôme за повече цвят и свежест през лятото!

Здравейте, другари! Печелившата участничка, която ще получи подарък  от нашата игра е :

1. Станимира Кирилова

..............................................................................................................................................................

Цветовете на лятото са ясни – блестящо жълто слънце, тюркоазено синьо море и пресен и натурален загар на кожата. За слънцето и морето няма да ви давам препоръки – знаете къде да ги намерите в разгара на лятото. Но за здравия и хубав загар ще се нуждаете от тайното ми оръжие от Lancôme ружовете Blush Subtil . Всяка същинска дама знае, че точният избор на акцентира здравия и лъчезарен тип на кожата. Затова е значимо да се доверим на потвърдени експерти. 



  предлага няколко нюанса на ружа Blush Subtil , обогатени с нова прахообразна формула за пресен и натурален загар. Подходящи са за всички видове кожа, като акцентират контурите на лицето. Според желанията си можете да експериментирате с матови или сияйни покрития, като нанасяте бързо и елементарно, съвсем в унисон с очарователния френски финес. 

Имам и скришен трик, който ще споделя с вас. За да може ружът да е предпазлив и в никакъв случай прекомерно фрапантен, разбърквам една част от червилото L’Absolu Mademoiselle Shine с доста малко Blush Subtil . Осигурява прохлада, изисканост и великолепие. Опитайте и ще се уверите сами! 



Благодарение на деликатната копринена текстура, ружът се нанася върху кожата на тъничък пласт, съвършено оцветява, а и не предизвиква алергични реакции. Той оставя трайно покритие даже при неподходящи климатични условия. А тъй като аз държа и на опаковката, в този момент   Blush Subtil е с напълно нов на професионалната четка и с олекотена кутийка, като и двете са гравирани със знака роза на Lancôme .

Вълнуващо, нали? Имате опция да се уверите в качеството на Blush Subtil, като спечелите 1 брой от продукта в новата ни игра. За да участвате, би трябвало единствено да сте регистрате в нашата игра . Успех!
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР